Programare Constatare Daune Auto de catre Asigurator

Call Center : 0731.344.158 / 0722.739.367 

La cerere: oferim In Locatie, Masina La Schimb***; efectuam Reconstatare pe Loc si Stabilim Solutiile Tehnice Finale De Remediere In Baza Documentatiei Producatorului conform legii; asigurarea Conditiilor Necesare In Vederea Efectuarii Constatarii si Reparatii Daune Auto;

ASIGURAM Conditii Necesare Prevazute De Lege Pentru CONSTATAREA DAUNELOR AUTO Efectuata De Catre Reprezentantii Societatilor De Asigurare Precum (Allianz-Tiriac, Generali, Groupama, Euroins, Asirom, City Insurance, Omniasig, Grawe, Garanta, Gothaer, Uniqa, Warford) In Maxim 3 Zile Lucratoare De La Data Avizarii Si Stabilim Solutii Tehnice Finale De Remediere In Baza Documentatiei Producatorului!

Service-urile noastre (gasiti adresele in partea de jos a paginii sau in sectiunea contact) ofera decontare directa cu toate societatile de asigurari, iar plata dosarului de dauna ramane in grija noastra, dumneavoastra puteti folosi masina imediat dupa ce a fost reparata.

ALTE SERVICII PENTRU DAUNE RCA SI CASCO*****

TOATE INTR-UN SINGUR LOC!

1. Masina la schimb fara costuri pentru dvs., facturata direct catre Asiguratorul RCA***, conform legii: Art. 11 din Legea 132/2017, Alin. (2): ”… asiguratorul RCA acorda despagubiri in bani pentru:..…(d) prejudicii reprezentand consecinta lipsei de folosinta a vehiculului avariat, inclusiv inlocuirea temporara a vehiculului, pe baza optiunii persoanei prejudiciate;”

2. Tractare auto, la cerere

3. Reparatii rapide si de calitate, cu piese noi, cu garantie pe viata la manopera.******
 Peste 100 000 reparatii autoturisme  Peste 1 mil. de ore de manopera  Peste 100 specialisti

4. Parcare pazita vehicul

5. Eliberarea masinii reparate fara a astepta dovada platii de catre asiguratorul RCA.

Va programam rapid pentru CONSTATAREA DAUNELOR AUTO efectuata de catre reprezentatii societatii de asigurare.


1. Consiliere Daune auto efectuata de catre inspector autorizat ASF (amiabil, avizare, constatare, reconstatare, regie proprie, preluare incasare de la asigurator la cerere)!

2. CALCUL OFERTA REGIE PROPRIE! Va putem ajuta cu reevaluarea sumei ofertate de catre asiguratorul RCA ca si “regie proprie”, chiar daca acesta v-a facut deja o oferta! Daca ati incasat deja suma respectiva, pe baza evaluarii noastre puteti obtine o suma mai marea reprezentand valoarea reala care vi se cuvine ca si despagubire;

3. Consiliere daune bunuri, animale, marfa, daune victime – vatamare sau deces;

4. Consiliere intocmire Constatare Amiabila!****

5. Stabilim solutii tehnice finale de remediere a daunei prin demontarea elementelor avariate (inclusiv servicii de Reconstatare). Dupa constatare, aveti dreptul la RECONSTATARE facuta de service-uri autorizate. Reevaluam constatarea daunei prin dezechiparea masinii pentru a identifica in totalitate piesele afectate, operatiunile necesare aducerii masinii in starea dinaintea accidentului, conform normelor producatorului, efectuam diagnoza si geometrie.

6. Avizare / Notificare dauna – La cerere, reprezentare si negociere in relatia cu Societatea de asigurare prin mandat pentru a obtine toate drepturile pe care le detineti.

7. La cerere, putem efectua si reparatia masinii.

8. Modalitatea de plata pentru reparatia masinii: numerar sau OP de catre client sau la cerere, putem prelua creanta de la dvs., pentru a incasa suma direct de la asigurator.

9. 20 ani Garantia la manopera si materiale (la piese oferim garantia legala pe care o ofera furnizorii).

Ai o URGENTA si autovehiculul avariat si nedeplasabil?
Iti putem oferi, la cerere, TRACTARE de la locul accidentului si MASINA LA SCHIMB (inlocuirea temporara a vehicului avariat)*** pentru perioada reparatiei. La cererea clientului, putem prelua incasarea contravalorii acestui serviciu de la societatea de asigurare.

** Constatarea se efectueaza de catre reprezentantul asiguratorului, in maxim 3 zile lucratoare de la data avizarii sau la o data ulterioara convenita de catre parti, doar daca pagubitul permite accesul asiguratorului RCA la autovehiculul avariat si asigura conditii pentru efectuarea constatarii. Oferim acces la elevator, parcare, internet, tehnician disponibil pentru demontare elemente avariate, diagnoza, geometrie. .
*** Inlocuirea temporara a vehicului avariat poate avea loc la cerere, in functie de disponibilitate.
**** Raspunderea privind declararea circumstantelor evenimentului apartine in totalitate declarantului, personalul nostru va poate consilia doar in ceea ce priveste modul de intocmire a amiabilului si drepturile si obligatiile pe care le aveti conform legii cand sunteti implicat intr-un accident.

Acte necesare pentru deschiderea dosarului de Dauna Auto?

Avarii produse de către asiguraţii RCA:

 • Cartea de identitate / buletin de identitate şi permisul de conducere al şoferului autoturismului păgubit
 • Cartea de identitate și certificatul de înmatriculare al vehiculului păgubit
 • Copia certificatului de înmatriculare al autoturismului asigurat
 • Copia cărţii de identitate / buletinului de identitate şi a permisului şoferului vinovat de producerea accidentului si chiar prezenta vinovatului la asigurare
 • Copia poliţei de asigurare obligatorie RCA
 • Formularul de constat amiabil sau procesul verbal eliberat de Poliţie, în original.
 • Împuternicire de la păgubit pentur persoana care deschide dosarul de daună, semnată şi ştampilată, dacă păgubitul este persoană juridică, sau împuternicire notarială, dacă păgubitul este persoană fizicăÎn cazul în care evenimentul s-a produs în afara teritoriului României asiguratul este rugat să anunţe telefonic sau prin fax societatea de asigurări pentru a primi indicaţii cu privire la modul de rezolvare a cazului.

Avarii produse autovehiculelor asigurate CASCO :

 • Cartea de identitate a/al asiguratului sau a/al delegatului;
 • Permisul de conducere al persoanei care se afla la volan în momentul producerii evenimentului
 • Certificatul de înmatriculare al autoturismului asigurat
 • Cartea de identitate a vehicului asigurat
 • Copia poliţei CASCO şi a Anexelor, respective Specificaţiilor
 • Formularul de constatare amiabil sau procesul verbal eliberat de poliţie sau autorizaţia de reparaţie şi copia după declaraţia în faţa poliţiei (după caz) sau autorizatie de la sectia de politie in raza careia s-a produs evenimentul , pentru cazurile de vandalism
 • Împuternicire pentru delegat, semnată şi ştampilată, dacă asiguratul este persoană juridică, sau împuternicire notarială, dacă asiguratul este persoană fizică.

Furturi de/din autovehiculele asigurate CASCO:

Furturile de/din autovehicule se anunţă imediat la secţia de poliţie în raza căreia s-a produs furtul. Actele necesare pentru deschiderea unui dosar de daune sunt următoarele:

 • Cartea de identitate / buletin de identitate a/al asiguratului sau și a/al delegatului (dacă este cazul)
 • Certificatul de înmatriculare al autoturismului asigurat (în original în cazul furtului total)
 • Cartea de identitate a vehiculului asigurat (în original în cazul furtului total)
 • Copia poliţei CASCO şi a Anexelor, respectiv Specificaţiilor (în original în cazul furtului total)
 • Adeverinţa de la poliţie care să certifice producerea furtului
 • Împuternicire pentru delegat, semnată şi ştampilată, dacă asiguratul este persoană juridică, sau împuternicire notarială, dacă asiguratul este persoană fizică
 • Toate rândurile de chei ale autovehiculului furat.